Wednesday, 20 October 2010

kenapa? menagis?

awak, awak.. saya teringatkan awak.. saya rindu awak.. kenapa? saya pun xtahu.. bila saya dah cuba ketepikan tentang awak, PASTI akan hadir teringat dekat awak.. saya rasa macam nak meraung! saya makin teruk, sebab awak xada(tapi cuba memperbaiki).. 

saya masih perlukan awak.. saya masih perlukan nasihat awak.. saya masih inginkan di cintai oleh awak.. saya masih mahu semuanya saya buat dengan awak.. saya mahu kita saling luangkan masa..(xkn dapat benda 2 pun)


3.51 a.m - 21/10/2010.. saya xtidur lagi.. saya nagis.. saya ingat kat awak.. sebab dah banyak hari saya sibukkan diri.. tapi tetap akan ingat dekat awak.. nak awak ada.. nak awak! 

semua masih segar di pikiran.. hari khamis lepas saya balik lambat.. balik malam daripda kolej.. mula2 biasa je.. xlame tu, ingat awak.. lagi slow saya bawak moto.. segalanya di ingati kembali.. memang seronok.. tapi macam still 'KOSONG'!

sekarang saya cuba jalinkan hubungan dengan semua senior2 yang leh jadi penghibur.. sebab saya perlukan orang untuk ada dengan saya.. sebenonya mereka memang xboleh nak bagi macam apa yang awak bagi.. tapi, saya cuba untuk teruskan hidup.. kerana ALLAH, kerana mak ayah saya.. banyak benda yang saya lom buat..

awak orang pertama buat saya senyum dan ketawa sampai pipi saya sakit.. banyak sangat yang awak bualkan.. setiap hari awak membawa kelainan dalam hidup saya.. walaupun hari2 saya jumpa awak, saya xpernah bosan nak jumpa awak.. sebab awak sangat menyeronokkan..

orang kata, mereka teringin nak dapat orang macam awak.. sebab awak sweet.. hee.. gara2 awak sweetlah saya nak sangat awak jadi bf saya.. kalo x, xnye.. awak bagi saya, apa yang saya bagi dekat orang - kegembiraan bila bersama..

(taiping sambil cry, cry silently) 
(5.30 a.m bru benti)


you only one MCD in my heart!..

.
.
.

I thought you were my fairytale
A dream when I'm not sleeping
i heard you singing
I swore I knew the melody
That I heard you singing
And when you smiled
You made me feel
Like I could sing along
then when fate determine
everything change
now i'm know you not my fairytale
I'm only left with used to be
Once upon a song

No comments:

Post a Comment